Inox

Inoxul poate fi folosit cu success īn domenii diverse: arhitectură, construcţii, medicină, industria automobilelor, industria alimentară, industria chimică etc.
Avantajele inoxului:
Curăţare
Pentru o durată de viaţa cāt mai mare şi păstrarea unui aspect optim, inoxul trebuie menţinut curat. Pentru curăţarea prafului se şterge cu o cārpă moale, cu apă caldă şi apoi se şterge cu o cārpă curată. Pentru curăţarea petelor şi amprentelor se poate folosi soluţie pentru spălarea geamurilor, se şterge cu o cārpă cu apă şi apoi se şterge cu o cārpă uscată. Pentru curăţarea petelor de ulei şi grăsimi se foloseşte acetonă sau spirt sanitar, se clăteşte cu apă şi apoi se şterge cu o cārpă uscată.

Finisaj
Inoxul se poate finsa īn două variante:
  1. Luciu oglindă - Foarte uşor de īntreţinut, poate creea o senzaţie de rece dacă nu este combinat cu lemn.
  2. Satinat - Este la modă, puţin mai greu de īntreţinut decāt luciul oglindă īnsă oferă o senzaţie mai caldă.
NOTĂ
Inoxul este doar argintiu. Nu există inox galben, albastru, roşu. Sunt īn momentul de faţa folii de tablă din inox colorate īn diferite nuanţe.
Nu confundaţi inoxul cu alama, sunt materiale total diferite.

Design

Spaţiul īn care locuim ca şi cel īn care ne desfăşurăm activitatea zilnică trebuie să respecte elementele fundamentale ale designului. Atenta apreciere a elementelor ca linia, spaţiul, textura, forma tridimensională, forma geometrică, culoarea, lumina vor avea ca efect producerea de spaţii coezive, atrăgătoare şi funcţionale pentru toţi cei ce intră īn contact cu ele, interacţionānd īntr-un mod benefic datorită mesajului subtil pe care dorim să-l transmitem prin armonizarea spaţiului īn funcţie de necesităţile dumneavoastră.

Pentru amenajarea unui spaţiu este necesar să se ia īn consideraţie relaţiile dintre acel spaţiu şi celelalte spaţii cu care interacţionează astfel īncāt să se creeze o legătura īntre ele.